Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Zvonimir Čičak: Nismo imali promatrača u Dugopolju, FARE na međunarodne utakmice šalje svoje delegate!

Ivan Zvonimir Čičak: Nismo imali promatrača u Dugopolju, FARE na međunarodne utakmice šalje svoje delegate!

Za Zorana Stevanovića je rekao da je mutikaša

Nakon što nam je Zoran Stevanović rekao da nema saznanja da je netko od predstavnika FARE-a bio u Dugopolju te da je informaciju o skandiranju 'Ubij Srbina', zbog koje je Hajduk kažnjen s utakmicom bez gledatelja i s 50 tisuća eura, mogao poslati središnjici u Londonu bilo tko, dodavši da je poznato da Hrvatski helsinški odbor piše izvještaje sa stadiona, kontaktirali smo čelnika HHO-a Ivana Zvonimira Čička.

- Mi nismo imali promatrača na utakmici u Dugopolju, odnosno nismo medijima slali izvještaj - odmah nam je rekao Čičak.

Potom je dodao:

- Naš čovjek je bio na utakmici Hajduk - Levski, ali nije imao ulogu promatrača zato što nismo osigurali sredstva da pokrijemo utakmice ostalih hrvatskih klubova, a ne bi bilo pošteno da pratimo samo Hajduk.

Rekli smo mu što nam je Zoran Stevanović ispričao...

- Drug Stevanović je mutikaša, FARE je njega otkantao!

Pitali smo ga onda može li reći tko je prijavio Hajduk.

- FARE na sve međunarodne utakmice šalje po svoja dva delegata, ljude koji nisu iz zemlje u kojoj se igra, ali znaju jezik - kazao nam je Čičak.

Vaša reakcija na temu