Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivica Skelin: Rasprodana dvorana je vrjednija od velike pobjede!

Ivica Skelin: Rasprodana dvorana je vrjednija od velike pobjede!

Ako ova pobjeda promijeni nešto u glavama mojih igrača, onda nismo normalni

Nakon pobjede Splita protiv Cedevite, ne bi se na licu Ivice Skelina uspjelo otkriti da je upravo svladao velikog protivnika...

- Bio je jako težak ulazak u utakmici, veliki uspjeh što prvo poluvrijeme nismo potonuli. Postalo nam je jasno da možemo nešto napraviti. Igrali smo loše prvo poluvrijeme, bili smo brzi na okidaču. Obranu smo tek kasnije uspostavili - kazao je Skelin, pa nastavio:

- Treća četvrtina je sve odlučila, bilo je to najboljih deset minuta ove sezone. Na kraju smo zakomplicirali sve. Prepali smo se pobjede, ali pokazali smo karakter i izvukli se.

Što ovo mijenja u samoj momčadi?

- Ako promijeni nešto, onda nismo normalni. Mi smo ista ekipi koja je izgubila deset poena od Zagreba ili koja se mučila protiv Škrljeva.

Skelin je prije utakmice kazao kako će ishod utakmice ovisiti samo o Cedeviti...

- Ja sam sve prevario, možda sam samokritičan, možda potcjenjujem našu ekipu. Ponosan sam na to. Odigrali smo čvrsto, muški...

Gripe su bile pune do vrha...

- Atmosfera je bila sjajna, vrhunska, izuzetno sam ponosan da sam ja jedanput rasprodao dvoranu, draže mi je nego da sam pobijedio. Sjedio sam na skalama tamo prije trideset godina, dolazio sam satima prije kako bi našao svoje mjesto na tribini...

Na koncu je zaključio...

- Zadovoljan sam kako se borimo. Svih deset igrača Cedevite mogu igrati u našoj petorci, a naš nitko ne može doći među njihovih pet.

Vaša reakcija na temu