Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivo Baldasar: Rekao sam Brbiću i Ramljak da nisam zadovoljan njihovim radom, ali oni su odbili dati ostavke

Ivo Baldasar: Rekao sam Brbiću i Ramljak da nisam zadovoljan njihovim radom, ali oni su odbili dati ostavke

Gradonačelnik Splita je dodao da i dalje podržava koncept narodnog Hajduka

Gradonačelnik Ivo Baldasar u rano nedjeljno jutro govorio nam je o Hajduku, napomenuvši pritom kako ne traži momentalno ostavke Marina Brbića i Branke Ramljak, ali da nikako nije zadovoljan situacijom...

- Nisam zadovoljan njihovim radom, smatram da više ne rade dobro svoj posao, što se pogotovo odnosi na predsjednika Brbića. Rekao sam im nakon poraza od Dinama da od njih očekujem ostavke, što su oni glatko odbili - kazao nam je Baldasar.

Smjenjuje li, dakle, gradonačelnik Hajdukovo vodstvo?

- Ja i dalje podržavam koncept narodnog kluba, dapače, ljudi koji su imali tu ideju nude i nove, koje mi se jako sviđaju, ali ni one ne dolaze od uprave. Ne, nisam zadovoljan radom uprave, ali neću ih smjenjivati, niti micati.

Baldasar je pojasnio:

- Imam ovlasti, ali neću se miješati u tom smislu. Činjenica je da uprava radi loše, a predsjednica NO to podržava. Nisam zadovoljan rezultatima, ni financijskim stanjem. Dao sam im dvije godine slobodno, prva je već prošla, a neka vijećnici na tematskoj sjednici 13. studenoga daju svoje mišljenje.

Gradonačelniku smeta i visina Brbićeve plaće...

- Je li normalno da predsjednik kluba ima plaću od 30.000 kuna netto u situaciji kada klub nema za normalnu isplatu plaća? Tražio sam od Brbića da smanji plaću, ali u svemu na što sam ukazao s njim se složila predsjednica NO Ramljak. Kažem, nema smjena, ionako će u Hajduku uskoro i novi izbori za Nadzorni odbor, ali mogu još reći da ni ovaj trenutni nije jedinstven po svim pitanjima, da ima članova koji se ne slažu s postojećom situacijom - zaključio je Baldasar.  

Vaša reakcija na temu