Foto: Ivica Čavka Ivo Grbić: Nije mi bilo lako kad sam čuo zvižduke, nisam ih očekivao

Ivo Grbić: Nije mi bilo lako kad sam čuo zvižduke, nisam ih očekivao

Hajduku želim da prođe, da se plasiraju u Europsku ligu i što bolji plasman u prvenstvu

Ivo Grbić odradio je 90 minuta na vratima Lokomotive. Vratio se na Poljud nedugo nakon odlaska, ali kao protivnik.

- Bila je teška utakmica od početka, svaka čast Hajduku, borili su se od prve minute, bili su agresivni. Bilo je prevruće, nije bilo lako meni na golu, mogu misliti kako je bilo igračima u polju. Mislim da je bila dobra utakmica, neka ih publika i dalje podrži jer daju zadnji atom snage i želim im svu sreću protiv Steaue - rekao je Grbić, a zatim se osvrnuo na zvižduke.

- Nije bilo lako, moj grad, ali to je tako. Drago mi je da smo izvukli bod, žao mi je protiv Hajduka, ali mi moramo gledati sebe.

Kakav ti je bio osjećaj istrčati na Poljud?

- Nije mi bilo lako kada sam čuo zvižduke, nisam to očekivao iskreno. Tu sam proveo puno vremena, ali dobro. Kako je išla utakmica bilo mi je sve lakše. Drugo poluvrijeme smo se skupili, vidjeli da možemo igrati protiv njih.

Poruka onima koji su zviždali?
- Ništa, to je njihov izbor. Dugo sam čekao priliku u Hajduku, nisam je dobio. Htio sam ići braniti, to je najvažnije. U Lokomotivi sam sretan, želim da ostvarimo što bolji rezultat.

Što Hajduku želiš u četvrtak?

- Hajduku želim da prođe, da se plasiraju u Europsku ligu i što bolji plasman u prvenstvu. I volio bi da ih publika podrži jer daju zadnji atom snage i nije im lako - zaključio je Grbić.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare