IZ PRVE RUKE Ante Vukušić: Ma kakvi pregledi, ni u jednom trenutku nisam ni pomislio otići igrati u susjednu BiH

IZ PRVE RUKE Ante Vukušić: Ma kakvi pregledi, ni u jednom trenutku nisam ni pomislio otići igrati u susjednu BiH

Jedini klub na Balkanu u kojemu mogu igrati je Hajduk

Nazvali smo Antu Vukušića, napadača koji je nekada zabijao jako važne golove za Hajduk, a sada je preko BiH medija izašla vijest da nije prošao liječnički pregled u Zrinjskome...

- Ta vijest nije točna. Sve ove dane bio sam u krugu obitelji, pratio 303. Sinjsku alku, te ni u jednom trenutku nisam bio u kontaktu da Zrinjskim, a kamoli da su bili nekakvi liječnički pregledi. Ako itko može potvrditi ikakav kontakt, slobodno napišite da sam završio karijeru. Ne znam odakle tamošnjim medijima takve informacije, ni u jednom trenutku nisam ni pomislio otići igrati u susjednu BiH - jasan je bio Vukušić.

- Jedini klub na Balkanu u kojemu mogu igrati je Hajduk. Bilo je kontakata i iz nekih drugih klubova Lijepe naše, ali to nije dolazilo u obzir. Mobitel mi stalno zvoni, ali na ovaj sam se morao javiti jer je sve skupa otišlo predaleko. 

Vukušić je prošlog ljeta operirao plućno krilo, a proteklo proljeće bio je član poljskog drugoligaša Olimpia Grudziadz... Upitali smo ga kakvo mu je stanje sa zdravljem...

- U Poljsku sam otišao baš kako bih ostao u ritmu utakmica i dokazao da mogu igrati. Nešto sam postigao u životu, imam obitelj i ne bih u toj mjeri riskirao zdravlje zbog nogometa. Ja i dalje želim uživati u nogometu, sretan sam što sam se vratio na teren, a određenih kontakata s novim klubovima ima i javnost će na vrijeme znati kad se potvrdi novi prelazak - rekao nam je 27-godišnji Vukušić.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare