Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZ PRVE RUKE Jure Pušić: Već sutra ću opet biti u Blatu na treningu

IZ PRVE RUKE Jure Pušić: Već sutra ću opet biti u Blatu na treningu

Osjetio sam slabost i zatražio izmjenu. Malo potom sam legao na teren

Priča Jure Pušića, 20-godišnjeg igrača trećeligaša Zmaja iz Blata, odjeknula je proteklog vikenda Dalmacijom, Kontaktirali smo danas Pušića i njegova trenera Marija Svagušu pa evo iz prve ruke kakvo je stanje stvari...

- Osjetio sam slabost i zatražio izmjenu. Malo potom sam legao na teren. Imao sam osjećaj da ću pasti u nesvijest. Potom su se svi okupili oko mene, a na izlasku s terena mi se zamantalo više od straha nego što sam imao nekakav problem - ispričao nam je Jure.

Trener Svaguša kaže:

- Jure ni u jednom trenutku nije izgubio svijest. On je osjetio slabost i legao na teren. Ja sam kazao četvrtom sucu: 'Pustite me da dođem do momka'. Znao sam da mu mogu pomoći. On mi je kazao: 'treneru, ne želim na hitnu'. Nakon što sam s njim desetak minuta proveo u svlačionici, on se vratio na klupu i s nje do kraja odgledao utakmicu. Svakako želim zaštititi momka.

Međutim, mora se priznati da snimka cijelog događaja izgleda ružno. Isplivao je i podatak da se Jure prije nešto više od četiri mjeseca kao igrač Neretvanca srušio u Stobreču, u 90. minuti utakmice s Primorcem...

- U Stobreču je dogodilo nešto sasvim drugo. Dobio sam udarac koljenom u glavu i pretrpio teži potres mozga. Šest puta sam igrajući nogomet imao potres mozga, ali ovaj slučaj u Blatu nema nikakve veze s tim u Stobreču.

Naravno da je nakon svega pitanje svih pitanja što kažu liječnici...

- Prošao sam sve moguće preglede glave, magnet itd. Nije pronađeno ništa što bi me spječavalo da dalje igram nogomet. Liječnički pregled sam prošao uredno, imam svu potrebnu dokumentaciju i nastavit ću dalje igrati. Već sutra ću opet biti u Blatu na treningu - kazao nam je Pušić.

Trener Svaguša nam je potvrdio da ga očekuje na treningu, a samo njih dvojica znaju tajnu velikog optimizma, uslijed kojega i ne sumnjaju da Pušić normalno može igrati već u prvom sljedećem dvoboju.

Mladi nogometaš Zmaja iz Blata na kraju nam je rekao:

- Zahvalio bih prije svega svom treneru i suigračima koji su mi dali podršku. Također hvala i našim navijačima, te svima koji su mi putem društvenih mreža dali podršku. Ja sam fizički u jako dobrom stanju, čak i među spremnijim igračima, te ću se staviti na raspolaganje momčadi već u sljedećem susretu.


Vaša reakcija na temu