Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Iz tiska je izašla knjiga '50 lita Udruge maloga baluna'

Iz tiska je izašla knjiga '50 lita Udruge maloga baluna'

Predstavljanje je održano u Nadbiskupskom sjemeništu Split

U izdanju Udruge za mali nogomet Split iz tiska je izašla knjiga '50 lita Udruge maloga baluna' koja ima 454 stranice.

Autor i urednik je Ivo Reić, autor naslovnice Joško Delić, autor loga za pedesetu obljetnicu Udruge Fjodor Matoković, za lekturu i korekturu zaslužni su Tihomit Betti i Ivan Rešetar, koji je i autor dizajna i grafičkog oblikovanja. Tisak i uvez Slobodna Dalmacija Print d.o.o., a naklada knjige je 400 primjeraka. 

Predstavljanje je održano u Nadbiskupskom sjemeništu Split, a osim autora o knjizi i obljetnici udruge su govorili Josip Radić, predsjednik Udruge za mali nogomet Split, promotor Pero Smolčić, novinar Slobodne Dalmacije i jedan od najstarijih aktivnih igrača Davor Karninčić iz ekipe Trenton,  nekadašnji predsjednik Nadzornog odbora Udruge, nekadašnji član Upravnog odbora, donator Udruge i dugogodišnji aktivni član.

Vaša reakcija na temu