Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izbornik Dena i odbojkašica Masha pozivaju na večernji party na Žnjanu

Izbornik Dena i odbojkašica Masha pozivaju na večernji party na Žnjanu

EUSA Split se bliži kraju...

Kako je tijekom trajanja Europskih sveučilišnih prvenstava izbornik Dena previše pažnje posvetio sportskome aspektu, potpuno je zapustio svoj ljubavni život, a s obzirom na to da je turnir u odbojci na pijesku završio za domaće timove, izbornik se bacio na upoznavanje sa stranim ekipama. 

Tako je malo po malo došao i do jednog od najpoznatijih lica prvenstava, ruske odbojkašice Mashe koja će večeras zajedno s prijateljicom također biti na Žnjanu. 

Inače, s današnjim danom završava Europsko sveučilišno prvenstvo u odbojci na pijesku, a time i cjelokupna manifestacija EUSA Split 2017 koja je na tjedan dana u gradu pod Marjanom okupila 400 sportaša sa 64 sveučilišta iz 27 zemalja. Zbog toga organizatori večeras za sve sudionike i Splićane željne jedinstvene i vrhunske zabave, pripremaju originalan sportsko – zabavni program pod nazivom 'BEACH finals & party' koji započinje u 20 sati ženskim finalom, nastavlja se s muškim finalom u 21 sat, a nakon dodjele odličja kulminira velikim beach partyem na središnjem terenu odbojke na pijesku na Žnjanu.

 Uživo će nastupati različiti DJ-evi, cijene su prigodne i studentske, a ulaz je besplatan za svih pa su svi pozvani na ovaj način doći ispratiti studente.



Vaša reakcija na temu