Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Martin Pauk o Hajduku: Trebamo resetirati postavke, sad je valjda jasno da je najveći problem u nama samima

Martin Pauk o Hajduku: Trebamo resetirati postavke, sad je valjda jasno da je najveći problem u nama samima

Gradski vijećnik je iznio svoj stav nakon ispadanja od Steaue

Gradski vijećnik Martin Pauk danas je iznio svoj stav po pitanju Hajduka:

'Kad bi me netko pitao da personificiram Hajduka, prikazao bih ga u liku neustrašivog spartanskog kralja Leonide. Za mene je on borben, odvažan, moćan, neustrašiv, pošten.

Nažalost, sve ovo što se događa zadnjih cca godinu dana moglo bi se personificirati u liku Gorana Bare - pijan, drogiran, ne zna gdje udara, narod se sprda s njim.

Trebamo resetirati postavke i dobro počistiti ispred svojih vrata, sad je valjda jasno da je najveći problem u nama samima.

Od članova uprave, menadžera, preplaćenih igrača, NKV trenera - potrebna je čistka svega što se putem pokvarilo.

Imamo mi i svoje Leonide, dobro znamo tko su, takve trebamo čuvati kao kap vode na dlanu.

Svi ostali - hvala i doviđenja.

Predaleko smo došli, previše je muke u spas kluba uloženo da bi nekoliko pojedinaca (ponovno) uništilo klub. HŽV!'

Vaša reakcija na temu