Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jadran doživio prvi poraz u Regionalnoj ligi, zagrebačka Mladost je slavila na Poljudu

Jadran doživio prvi poraz u Regionalnoj ligi, zagrebačka Mladost je slavila na Poljudu

Mladost je bila bolja s tri gola razlike

Vaterpolisti Jadrana doživjeli su prvi poraz u Triglav Regionalnoj ligi. U petom kolu Jadran je poražen na Poljudu od Mladosti sa 6:9 (0:1, 3:4, 2:2, 1:2).

Deset minuta trebalo je 'jadranašima' da dođu do prvog pogotka. Zabio je Delić za 1:1. Minutu kasnije Popović je doveo momčad Ivana Asića u vodstvo, no vrlo brzo Mladost je golovima Lazića i Ćuka stigla do nove prednosti. Potom je Delić svojim drugim golom izjednačio na 3:3, no drugu je četvrtinu sa dva gola zaključio Miloš.

Do kraja je Mladost stalno imala barem dva gola prednosti, a tračak nade za Jadran ugasio se kada nisu iskoristili igrača više četiri minute prije kraja (tada je bilo 6:8 nap.a). Priču je zaključio Petković, a do kraja je Jadran stigao promašiti i dva peterca (Zović i Visković). Isti protivnici sastat će se i utorak.

U 19 sati na Poljudu u sklopu utorak trećeg kola Lige prvaka.

Vaša reakcija na temu