Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jakov Anton Vasilj nastavio s treninzima u Hajduku

Jakov Anton Vasilj nastavio s treninzima u Hajduku

Na Poljudu su inzistirali da se postigne dogovor jer s 'bijelima' ima ugovor

Jakov Anton Vasilj vratio se treninzima u Hajduku. Eto lijepe vijesti iz omladinske škole 'bijelih', odakle su inzistirali da se 13-godišnji veliki talent vrati na Poljud, gdje ga veže još dvije godine stipendijskog ugovora.

Obitelj mladog Vasilja već je bila preselila iz Splita, a nezadovoljstvo je bilo zbog činjenice što su 'bijeli' raskinuli ugovor s njegovim starijim bratom Ivanom Antonom Vasiljem.

Jakov se, pak, u Hajduku jako dobro razvija i trenutno je jedan od najtalentiranijih dječaka u svom godištu u Hrvatskoj. Iako je propustio jedan dio priprema, on se sada pojavio na treningu, što znači da je postignut dogovor, te će i dalje nositi bijeli dres, na zadovoljstvo obje strane.

Vaša reakcija na temu