Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jasmin Huljaj: Kopićev sastanak sa Štimcem nije utjecao na moju odluku

Jasmin Huljaj: Kopićev sastanak sa Štimcem nije utjecao na moju odluku

Njegov odlazak nije bila moja inicijativa nego trenera Kopića

Hajdukov predsjednik Jasmin Huljaj je upitan je li razlog Kopićeva odlaska bio sastanak sa Štimcem?

- Ja kao predsjednik ne namjeravam nikome zabraniti tko će se s kime nalaziti. To nije utjecalo na moju odluku. Njegov odlazak nije bila moja inicijativa nego trenera Kopića. I priča tu završava jer je trener želio otići.

Još je objasnio:

- Svi smo svjedoci rezultatske krize u koju je Hajduk zapao i definitivno smo uzeli u razmatranje promjene. Moja prva odluka je bila ostaviti trenera Kopića. Odluka o odlasku je bila prvenstveno njegova, sporazumno smo se rastali.

Razgovor s Tudorom je ovako objasnio:

- Igor Tudor je bio jedan od kandidata, ali moja odluka je bio Kopić. Igor Tudor je isto ikona kluba, u svojim intervjuima je rekao sve. Ispričao sam mu se jer smo se možda krivo razumjeli u jednom trenutku. Ostao sam s njim u dobrim odnosima, ne vidim tu nigdje problem.

Cijelu presicu možete pogledati ovdje:

Vaša reakcija na temu