Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JESMO! Već donirano 1,3 milijuna kuna za otkup dionica, a uvedena i rezervacija imena na dresu!

JESMO! Već donirano 1,3 milijuna kuna za otkup dionica, a uvedena i rezervacija imena na dresu!

Navijači su u nepunih sedam dana skupili već trećinu godišnjeg iznosa za otplatu dionica

U prvom projektu udruge Naš Hajduk za otkup dionica, naziva 'Ili jesmo ili nismo!' tijekom prvih sedam radnih dana prikupljeno je nešto više od 1,3 milijuna kuna. To znači kako su navijači Hajduka, u nepunih sedam dana, skupili već trećinu godišnjeg iznosa za otplatu dionica! U prosjeku, navijači  su dnevno donirali blizu 200 tisuća kuna. Podsjećamo, akcija traje još 35 dana, do kraja studenog. 

- Već smo naglasili kako je početak jako bitan jer njime pokazujemo našu snagu i izvedivost ideje. Zato pozivamo sve članove, navijače i simpatizere Hajduka da nastavimo u ovom ritmu i postanemo zajedno ambasadori projekta. Ovo je vrijeme za pokazati da - jesmo! Donirati odmah u 12 rata možete na www.nashajduk.hr - poručuju iz udruge Naš Hajduk. 

Udruga Naš Hajduk je imala više upita za rezerviranje imena i prezimena na dresu od navijača koji trenutno nisu u mogućnosti donirati novac, a željeli bi osigurati i svoje sudjelovanje u ovoj akciji. Zbog toga su odlučili omogućiti rezervaciju za donacije.

- Na mail adresu jesmo@nashajduk.hr potrebno je samo poslati e-mail u kojem se nalazi ime i prezime donatora, broj mobitela, te iznos koji planirate donirati. Povratno ćete dobiti mail u zaprimljenoj rezervaciji. Za sve iznose donacija od 1.911,00 i više kuna čuvat će se mjesto na dresudo 20. studenog do kada trebate završiti vašu uplatu - kažu iz Našeg Hajduka. 

Za kraj su dodali:

- Još jednom se zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima i pozivamo sve navijače da zajedno ispišemo povijesnu stranicu kluba. Ili jesmo ili nismo!

Vaša reakcija na temu