Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Joan Carrillo: Bolje da se sada događaju greške, imamo vremena za popravak

Joan Carrillo: Bolje da se sada događaju greške, imamo vremena za popravak

Prvo poluvrijeme je bilo puno grešaka, a u drugom smo ih ispravljali

Evo što je kazao trener Hajduka Joan Carrillo nakon remija protiv Rudara...

- Utakmica je bila teška, vidi se da je Rudar duže u treningu i da imaju više utakmica iza sebe. Mi smo u prvom dijelu imali pogrešaka, ali smo napravili u drugom toliko prilika da smo mogli i pobijediti - započeo je Carrillo, pa nastavio:

- Nije to toliko važno jer ipak je ovo prva pripremna utakmica. Prvo poluvrijeme je bilo puno grešaka, a u drugom smo ih ispravljali. Bolje da se događaju greške sada, još imamo vremena za popravak.

Prokomentirao je igru novih igrača...

- Gustavo nije imao toliko posla kao stoperi u prvom dijelu. Momčad je bila i kompaktnija u drugom poluvremenu. Brazilac je odradio s nama tek jedan trening, ne možemo već sada procijeniti njegovu kvalitetu. Fomitschow je bio dobar.

Pojačanja?

- Sportski direktor i trener znaju što nam treba. Polako, doći će - zaključio je Carrillo. 

Vaša reakcija na temu