Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Joan Carrillo: Jako cijenimo Levski, ali ćemo ih proći!

Joan Carrillo: Jako cijenimo Levski, ali ćemo ih proći!

Bitka traje 180 minuta, očekujem da će gosti sutra čekati naše greške

Evo što je kazao trener Hajduka Joan Carrillo uoči sutrašnjeg dvoboja protiv Levskog u Dugopolju...

- Analizirali smo protivnika, očekujemo jak klub s poviješću, pratili smo njihove utakmice prvog pretkola. I doma i u gostima protiv Sutjeske. Jako ih cijenimo, ali ćemo ih pobijediti. Sutra kreće utakmica ne od 90 nego od 180 minuta, dakle očekujem da budemo bolji ukupno u dvije utakmice. Želimo ih proći. To bi za mene bila pobjeda - kazao je Carrillo, pa dodao:

- Pobjeda je jako bitna, ali sutra kreće tek utakmica od 180 minuta. Uvjeren sam da smo spremni izaći kao pobjednici iz dvije utakmice. Svaki pojedinac ima svoj zadatak, moramo napadati i braniti se.

Mediji su već najavili prvu jedanaestoricu...

- Ne znam što je izašlo u novinama koji će igrači biti u sastavu, ali prvih 11 će biti moj izbor. Svi su odradili jako dobre pripreme. Zadovoljan sam s njima. Imam problem izabrati one najbolje.

Nedostajat će Toma Bašić i vratar Grbić...

- Nisu neki veliki problemi. Kroz koji dan će doći k sebi. Žao mi je što nećemo moći računati na Tomu, ali imamo tko će ga zamijeniti. Problem ima i Grbić, koji neće biti spreman za sutrašnju utakmicu. Ozljede nisu ozbiljne naravi i brzo će se priključiti momčadi. To nam je jako bitno jer nam ubrzo slijede i nove utakmice.

Utakmica se igra u Dugopolju...

- Zahvalili bi se ljudima iz Dugopolja, koji su nam ustupili stadion. Vrlo je lijep, ali nijedan nije kao Poljud. To je za nas hendikep, iako će navijači biti vatreni kao na Poljudu. Stadion i teren neće utjecati na igru.

Kakav Levski očekujete?

- Levski će pokušati iskoristiti svoje prilike, opasni su u tome. Imaju brza krila. Moje mišljenje je da će čekati naše greške, da bi zabili pogodak. Mi imamo svoju filozofiju igre, idemo na to da pobijedimo.

Je li Hajduk bolji u odnosu na prije dva mjeseca?

- Razlika je jasna. Ima nekolicina novih igrača. Kako dani prolaze, igrači su sve više uvjereni u moje ideje. Smatram da je Hajduk bolji, nego je to bio lani. Momčadski smo sigurno napravili koji korak naprijed.

Boji li se za budućnost na klupi ako ne prođe drugo pretkolo?

- Potpisao sam ugovor s kojim sam zadovoljan. Potpisao sam ga s nadom da ćemo igrati ovakve utakmice protiv klubova bogate povijesti. Želio bih s ovom momčadi biti i u budućnosti.

Najavljuju se problemi na tribinama...

- Svatko radi svoj posao, tako i ja radim svoj. Onaj tko bude radio taj dio posla će brinuti o tome.

Kapetan Zoran Nižić je kazao:

- Odradili smo odlične pripreme i spremni ćemo dočekati Levski. Očekujemo pobjedu.

Prošle godine je koban bio Maccabi...

- Ovo je nova sezona, što je bilo, bilo je. Maksimalno smo koncentrirani samo na sutrašnju utakmicu - kazao je Nižić, pa zaključio.

- Pobjeda bez primljenog pogotka bi me zadovoljila. Navijači su odmah uz teren, to će nam dati dodatni naboj. Međutim, nećemo srljati.

Vaša reakcija na temu