Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Joan Carrillo: Mijenjao bih sve četiri pripremne pobjede za tri boda protiv Splita

Joan Carrillo: Mijenjao bih sve četiri pripremne pobjede za tri boda protiv Splita

Utakmica je bila nešto agresivnija, ali razumijem da se momci iz Dugopolja žele dokazati protiv prvoligaške momčadi

Evo kako razmišlja trener Hajduka Joan Carrillo nakon pobjede u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Dugopolja.

- Utakmica je bila nešto agresivnija, ali razumijem da se momci iz Dugopolja žele dokazati protiv prvoligaške momčadi. Rekao sam to i igračima prije utakmice. I to je sasvim normalno. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio - kazao je Carrillo, pa nastavio:

- Moram biti sretan sam zbog pobjede, ali ova utakmica ne donosi tri boda. Zadovoljan sam napretkom svoje momčadi. Poboljšali smo brojne stvari u igri i napredovali na fizičkom i na taktičkom planu. Do utakmice protiv Splita je ostalo desetak dana rada i treninga. Uvjeren sam da će momčad biti spremna za nastavak sezone, Za nas je najvažnija sljedeća utakmica, a poslije nje svaka sljedeća.

Što se može očekivati od Hajduka u nastavku prvenstva?

- Sada smo četvrti, moramo pobjeđivati kako bismo išli prema gore. Moja ideja je napraviti uravnoteženu momčad. Imam igrače za igru prema naprijed, ali snaga svake momčadi je dobar balans s odrađenim kvalitetnim defenzivnim zadacima. Četiri pripremne pobjede su iza nas, ali mijenjao bi ih sve za tri boda protiv Splita.

Vaša reakcija na temu