Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Joan Carrillo: Neću napustiti ekipu, ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima

Joan Carrillo: Neću napustiti ekipu, ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima

Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili jer nismo igrali kao momčad

Nakon poraza od Rudeša Hajdukova trenera Joana Carrilla je dočekalo pitanje je li podnio ostavku...

- Ne, neću napustiti ekipu. Ja imam više informacija od vas, moj ugovor je tu, ne mogu ništa učiniti, a ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima. Meni kao treneru ostaje da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako ja vidim utakmicu - odgovorio je Carrillo.

Potom je uslijedilo to pitanje:

- Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili jer nismo igrali kao momčad. Na poluvremenu sam govorio da utakmica nakon 2:0 nije gotova i da moramo izaći s jasnim stavom da zabijemo treći gol. Teklić je imao jednu situaciju, a nakon što su nam dali gol bilo je nekoliko situavcija koje mi se nisu svidjele.

Uslijedila je novinarska konstatacija da se očekivalo od njega više samokritike...

- Kada pobjeđujemo, pobjeđujemo svi, a kada gubimo, gubimo svi, ja prvi s njima. Nismo izgubili zbog taktičke nesigurnosti ili fizičkog pada. Drugi faktor je psihičke naravi, to je ono što čini kompletnu cjelinu, a to nismo imali. Nismo djelovali kao momčad, a to je ono kad se bacaš na glavu da što prije dođeš u reposjed lopte. Ponavljam da protivnik nije dobio ovu utakmicu, mi smo je izgubili.

- U prvom dijelu smo imali dobar ritam i intenzitet, a u drugom smo mislili da smo već dobili. Jednostavno, nismo bili snažni. Kada ne igraš kao momčad, imaš sve predispozicije da utakmicu izgubiš.

Upitan je misli li on još da može podići ovu momčad?

- Da. Upravo tako. Zato što sam sada isti trener kao onaj od prije mjesec i pol. Osjećam se pozvanim da sto posto dam sebe kao trener Hajduka, tim više što imamo ovakve navijače i nije me strah. Niti hvalospjevi me neće dići, a niti porazi me neće spustiti.

Vaša reakcija na temu