Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Joan Carrillo: Pokazali smo mudrost i kvalitetu

Joan Carrillo: Pokazali smo mudrost i kvalitetu

Imamo dva prvoligaška igrača, a ostali su drugoligaški - kazao je trener Rudeša

Nakon pobjede nad Rudešom trener Hajduka Joan Carrillo je rekao: 

- Jako sam sretan zbog osvojena tri prvenstvena boda i posebno zadovoljan zbog mudrosti i kvalitete mojih igrača. Pokazali su želju za pobjedom i nisu razmišljali o sljedećoj utakmici. Od samog početka pokazali smo dominaciju, a zatim i realizaciju. Sigurno da nam je bilo lakše nakon isključenja njihovih igrača, a to je Rudešu dodatno otežavalo njihove zamisli.

Na pitanje o Saidu je kazao:

- On me nije iznenadio. S njim sam zadovoljan od prvog dana. Nakon nesreće s Markom dobio je priliku i iskoristio je na najbolji način.

Kakve su ozljede Lopeza i Ohandze pred uzvrat s Evertonom?

- Za sada je Lopez ozlijeđen i imamo četiri dana da vidimo hoće li biti spreman. Radimo na tome. Što se tiće Ohandze, on je imao problem s mišićem. U rukama smo medicinske službe i njihova dijagnoza će nam kazati sve.

Nakon Carrilla evo kako je trener Rudeša Inaki vidio utakmicu:

- Nemamo izliku, Hajduk je jednostavno bio bolji i pobijedio. Započeli smo utakmicu s pogreškom i primili pogodak. Onda su se dogodili crveni kartoni koji nisu izlika za naš poraz. Ponosan sam na svoju momčad jer se s osam igrača u polju držala dobro. Moramo se poboljšati u igri i ne smijemo raditi greške. Njih ćemo analizirati.

Može li ova momčad koga pobjediti?

- S našom momčadi je jasno da imamo dva prvoligaška igrača, a ostali su drugoligaški i s tim se moramo pomiriti.


Vaša reakcija na temu