Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Joan Carrillo: Svi smo nezadovoljni, ja prvi

Joan Carrillo: Svi smo nezadovoljni, ja prvi

nakon što smo primili gol, zaigrali smo s trojicom iza

Joan Carrillo je nakon utakmice upitan o tome kakvu reakciju predsjednika očekuje...

- Predsjednik može odlučiti što misli da je najbolje, o meni ništa ne ovisi. O meni ovisi rad i igra, svi smo nezadovoljni, ja prvi. Imali smo posjed lopte od 67%, napravili smo dosta grešaka u dodavanju. Igrali smo na dva dodira, dosta griješili. Savvasa sam izvadio zbog ozljede, a što se tiče grešaka ne bih krivio pojedince.

Nakon primljenog pogotka ste bacili sve karte u napad?

- Nakon što smo primili gol promijenili smo sistem, igrali smo s trojicom u zadnjoj liniji. Uveli smo napadača da bismo sustigli rezultat, pokušavali smo što više ići naprijed. Kada smo zabili za 2:1, imali smo posjed, izgubili loptu, bio je centaršut dosta nesretan za nas i primili smo gol. Ako govorimo o stavu koji su igrači imali, možemo reći da je bio dobar. Tehnički bismo mogli biti puno bolji, ali s ovakvim stavom koji smo pokazali večeras, ovo je kamen temeljac za dalje. Ne znam za predsjednika, ali ja sam okrenut utakmici s Interom.

Zatim je kazao:

- Moram podići svoju ekipu, nakon cijelog truda izgubili smo dva boda. Ono što nam sad predstoji je pripremiti susret s Interom i ići dalje. Kada u svojim igračima ne bih vidio volju bio bih zabrinut, no to nije slučaj.

Stoperski par je loše reagirao kod oba pogotka?

- To je bila loša procjena, ne volim kriviti pojedince. Poštujem vaše mišljenje, ali vjerujem u ove igrače..

Nakon gola Lokomotive zaigrali ste s trojicom u zadnjoj liniji?

- Bili smo ofenzivniji, prema naprijed smo imali veću moć. Ulaskom Almeide smo dobili da Tudor više igra na boku. U napadu smo imali Saida i Almeidu, polušpic je bio Teklić. To je bio rizik, ali smo ga preuzeli jer smo željeli pobijediti. Mislim da je Hugo isti igrač, kao i protiv Rijeke. Treba mu dati podršku i imati strpljenja. Svjestan sam da je postigao dva zgoditka, ali nije sve u tome. Kamo sreće da je sve tako jednostavno. Znam da će mu trebati još više adaptacije, mi smo toga svjesni.

Na kraju je zaključio:

- Ono što mi sad radimo je da igračima kažemo sve što trebaju raditi. Ovo je svijet profesionalaca, ne mogu pokazati igraču kako kontrolirati loptu. Ne mogu mu pokazati kako da dribla ili primiri loptu. Stav igrača je pozitivan. Nogomet je jedna vrsta rizika, ima igrača koji se trebaju prilagoditi našoj igri. U 93. minuti je teško pokazati igračima što da naprave.

Vaša reakcija na temu