Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Joan Carrillo: Zbog profila igrača kakve ima Brondby, očekujem opet fizički tešku utakmicu

Joan Carrillo: Zbog profila igrača kakve ima Brondby, očekujem opet fizički tešku utakmicu

Nemoguće je kako su navijači opet pokazali da su vjerni klubu

Joan Carrillo najavio je dvoboj Hajduka i Brondbyja. Poljud će sutra od 20.30 sati biti pun...

- Koristim trenutak da zahvalim klubu i svim navijačima, nemoguće je kako su opet pokazali da su vjerni klubu - kazao je Carrillo, pa nastavio:

- Što se tiče utakmice, važna je eliminacija. U Danskoj je bila teška utakmica s puno duela, gdje smo mi odigrali dosta dobar dvoboj. Tako kažu statistike. Zbog profila igrača kakve ima Brondby, očekujem opet fizički tešku utakmicu. Imaju dobre individualce. To je ono što ja očekujem.

Trener Danaca je kazao kako bi volio da Hajduk napadne...

- Pitajte trenera Brondbyja je li bi još nešto htio? Danci igraju na tranziciju, ne mogu nas prevariti, gledali smo ih protiv Finaca, Brondby je s manje posjeda lopte imao 26 udaraca, a protivnik samo jedan. Tako slično je bilo u gostima u njihovom međusobnom dvoboju. Tu je sve jasno, oni bi htjeli da mi napadnemo, a mi moramo napasti budući da moramo proći - kazao je Carrillo, pa nastavio:

- Igrat ćemo jako ozbiljnu utakmicu, bit ćemo pametni. Znamo kako im napakostiti. Najbolje tući tamo gdje su ranjivi. Udariti po rani!

Danci su došli u Split bez važnog igrača...

- Pukki je njihov važan igrač, znam ga još iz Španjolske. Jako je brz. Sigurno će nešto mijenjati, ali naša ideja se neće znatno mijenjati. Igraju s dva napadača. Jednim bržim i jednim statičnijim. Ako netko od 11 igrača nije na usluzi, onda je to sigurno problem.

Stadion će biti pun, a pritisak na hajdukovce ogroman...

- Meni je najbitnije da prođemo dalje. Moram igrače uvjeriti na koji to način učiniti. To je velika odgovornost pred 30 tisuća ljudi. Moramo odigrati našu utakmicu, Vrlo sam miran, svi zajedno smo napravili nešto dobro. Ne osjećam pritisak, nego odgovornost. Htio bih se zahvaliti ljudima koji nam daju takav vjetar u leđa.

Je li ovo najveća utakmica u vašoj karijeri?

- Već sam odigrao utakmicu pred 100 tisuća ljudi, Barcelona i Espanyol. Bio sam pomoćni trener Espanyola, ali sve je to isto. Ako momčad ide u Drugu ligu, ideš i ti. Gotovo je s hranom - karikirao je Carrillo.

Hoće li igrati Tudor?

- Njemu se još vuče hematom od utakmice Brondbyjem, ne osjeća se sigurno da bi mogao igrati.

Predsjednik Disciplinske komisije UEFA-e Pedro Tomas Marques bio je direktor Espanyola u vrijeme dok je Carrillo radio u tom klubu. Je li to pomoglo za ukidanje kazne?

- To je moj prijatelj. Ali on je profesionalac, baš kao i ja - zaključio je.

Vaša reakcija na temu