Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Joan Carrillo: Želimo napredak pokazati i na terenu

Joan Carrillo: Želimo napredak pokazati i na terenu

Protiv Intera bi sutra mogao zaigrati i Terziev

Joan Carrillo najavio je sutrašnji susret Hajduka i Intera, koji će se od 18 sati igrati u Zaprešiću. 

Carrillo je kazao kako je Inter jako dobro pripremljena momčad, dobra u obrani, te da su opasni po krilu, a kao ključ uspjeha svoje momčadi je istaknuo:

- Trebamo intenzitet i koncentraciju - kazao je Carrillo, pa nastavio:

- Mi smo se spremali u reprezentativnoj pauzi, napravili smo plan za napredak. Imali smo dobru i lošu sreću, loše je to što nismo mogli računati na sve igrače. Što se tiče pozitivnih stvari, to je da su naši igrači sudjelovali u reprezentativnim akcijama. Išlo je sve po planu i sve što želimo je da utakmice što prije krene.

Upravo intenzitet i koncentracija je bila na visini u domaćim utakmica, ali na gostovanjima baš i ne...

- Oscilirali smo na tom planu po pitanju domaćih i gostujućih igara, nadam se da smo sve to skupa dobro posložili, ali želimo pokazati napredak i na terenu.

Hoće li nastupiti Terziev, koji je igrao proteklog tjedna za drugu momčad protiv Hrvaca?

- Vidio sam Terzieva, ali i ostale igrače - Bosančića, Jandreka, Leticu, Vojkovića... Pružili su dobru utakmicu protiv Hrvaca i to je korak naprijed - kazao je Carrillo, pa nastavio:

- Što se tiče Terzieva, nije imao grešaka, bio je koncentriran i sigurno je jedan od igrača koji bi mogao sutra zaigrati.

Hamza Barry je nastupao za reprezentaciju Gabona, on je nešto duže izostao zbog dugog puta...

- Što se tiče tog problema, znali smo i prije da će otići. Prilagodili smo se pravilima UEFA-e, znamo što je pružio za reprezentaciju, potvrdio je da je u jako dobrom stanju.

Hoće li netko iz druge ekipe otići s momčadi u Zaprešić?

- Trenira s nama puno igrača iz druge momčadi i oni automatski čim uđu u svlačionicu postaju prvotimci. Tu ne smijem napraviti grešku. Ne smijem nekima oduzimati minutažu, trebam biti oprezan - zaključio je Carrillo.

Vaša reakcija na temu