Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Joan Carrillo u gostima pobijedio Romea Jozaka

Joan Carrillo u gostima pobijedio Romea Jozaka

Wisla je ovom pobjedom stigla na šesto mjesto sa 43 boda

Veliku pobjedu ostvario je Joan Carrillo s Wislom iz Krakowa. U 28. kolu poljskog prvenstva Wisla je sa 2:0 u Varšavi svladala Legiju koju vodi Romeo Jozak.

Golove za Carrillovu momčad postigli su Španjolci, u 26. minuti iz penala je zabio Carlitos Lopez, da bi pet minuta kasnije strijelac bio Velez. Od hrvatskih igrača u redovima Wisle Zoran Arsenić je odigrao cijeli susret, Tibor Halilović do 66., kada ga je zamijenio Petar Brlek. Kod domaćih je cijeli susret odigrao Eduardo Da Silva.

Wisla je ovom pobjedom stigla na šesto mjesto sa 43 boda, 11 manje od vodeće Jagiellonije našeg Ivana Runje. Do kraja regularnog dijela ostal su još dva kola, a osam najboljih ekipa igrat će playoff.

Vaša reakcija na temu