Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ SAMO POTPIS: Ante Palaversa u Zračnu luku na Resniku stigao u 13.30 sati u pratnji oca i zastupnika

JOŠ SAMO POTPIS: Ante Palaversa u Zračnu luku na Resniku stigao u 13.30 sati u pratnji oca i zastupnika

Jutros je stavljena točka na cijelu priču


Ante Palaversa je u Zračnu luku na Resniku stigao u 13.30 sati zajedno s ocem Ivanom i zastupnikom Antom Pešom iz agencije Stars&Friends.

Izjave nisu davali, već su se odmah uputili prema izlazu, s obzirom da u Manchester lete preko Frankfurta.




RANIJE OBJAVLJENO:

Točka na priču oko transfera Ante Palaverse u Manchester City je stavljena jutros, napokon je sve izdogovarano i odobreno, te igrač u 14.45 sati leti prema Manchesteru.

Posao će biti gotov tek kad tamo prođe liječnički pregled i potpiše ugovor, ali sad se to već može smatrati formalnošću.

Podsjetimo još jednom, Hajduku pripada čistih 4,8 milijuna eura plus 1,5 milijuna bonusa koje će 'bijeli' ostvariti kroz Palaversinu posudbu od godine i pol. Cijeli transfer može otići i na preko 9 milijuna ako se ostvare i bonusi vezano za Palaversine eventualne nastupe u Cityju, ali o tom potom...

Uglavnom, Palaversa danas polijeće prema Manchesteru...

Vaša reakcija na temu