Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Josip Suton: Protiv Dinama nas čeka paklena atmosfera, ali realnost je finale Tommyja i Nacionala

Josip Suton: Protiv Dinama nas čeka paklena atmosfera, ali realnost je finale Tommyja i Nacionala

Mi smo ekipa koja ne smije nikoga potcijeniti i teško ćemo ikoga razvaliti

Malonogometaši Split Tommyja sutra će igrati protiv Futsal Dinama drugu utakmicu polufinala prvenstva Hrvatske. Prvi susret je završio pobjedom Splićana, a evo što kaže kapetan Josip Suton...

- Igrali smo ove sezone u Kutiji šibica, pobijedili 3:2. Bilo je teško i znamo što nas čeka sada. Atmosfera je tamo uvijek paklena, nema sumnje da će tako biti i sutra - kazao je Suton, pa nastavio:

- Nadamo se pobjedi, pokazali smo u Splitu što možemo. Imamo problem s ozljedom Ćorluke, Rafinha nije trenirao cijeli tjedan, malo smo suženi s kadrom. Nemamo što izgubiti, pritisak je na Dinamu.

Nacional je pobjedom nad Apfelom osigurao finale, očekuje se da slično ponovi i Split...

- Realnost je finale Split Tommy - Nacional. Činjenica je da Nacional ima najbolji kadar, ali mi jako puno radimo i dižemo se iz utakmice u utakmicu. Sve je moguće, vjerujemo i u naslov. Međutim, s obzirom na probleme koje smo imali već sad smo napravili puno i nitko nam ništa ne smije prigovoriti. 

Čime Dinamo može iznenaditi Tommy?

- Iako su uvijek igrali presing, u Splitu su stali u zonu na centar. Bili smo spremni na to. Zasluženo smo pobijedili. Naglašavam da smo mi ekipa koja ne smije nikoga potcijeniti i teško ćemo ikoga razvaliti. Stoga, daleko od toga da se Dinamo predao. Nadam se pobjedi, a sve poslije toga će biti nešto potpuno novo - zaključio je Suton. 

Vaša reakcija na temu