Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jozak se vratio Čačiću, Vulić jedini protukandidat

Jozak se vratio Čačiću, Vulić jedini protukandidat

Zanimljivo je da se upravo Split i Lokomotiva sastaju u nedjelju, a dan kasnije jedan će od ove dvojice postati izbornik

Na Maksimiru su dobro upućeni već sigurni da je Ante Čačić novi izbornik, a Sreten Ćuk trener Lokomotive, odnosno da se Romeo Jozak vratio rješenju koje je već bilo gotova stvar, ali se digla takva medijska hajka da je sve odgođeno za 21. rujna.

U međuvremenu je Čačić dobro odradio utakmicu s Lokomotivom protiv Dinama (0:4), koja je bila lakši trening za sastav Zorana Mamića, te prošla bez kartona i većih uzbuđenja, a sada ga još u nedjelju čeka dvoboj protiv Splita.

Eto, upravo se Zorana Vulića spominje kao jedinog preostalog protukandidata, pa će stoga biti zanimljiv njihov međusobni dvoboj u nedjelju u 19 sati.

Vaša reakcija na temu