Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Jozinović se oprašta protiv Splita: Ponosan sam što sam igrao za Hajduk kojega volim i uvijek ću ga voljeti!

Jozinović se oprašta protiv Splita: Ponosan sam što sam igrao za Hajduk kojega volim i uvijek ću ga voljeti!

Rastanak se primakao, s Poljuda nitko s njim nije razgovarao o produljenju ugovora

Goran Jozinović protiv Splita igra zadnju utakmicu u dresu Hajduka. Njemu u lipnju ističe ugovor...

- Nitko sa mnom na tu temu ništa još nije pričao. Vidim po novinama da traže novog lijevog beka, a pretpostavljam da bi već sa mnom netko razgovarao da misle produljiti suradnju – kazao nam je Jozinović.

Njegova hajdučka priča imala je i dosta lijepih epizoda, osvojio je 'Hajdučko srce', pamte se i Kupovi, zatim slavlja protiv Uniree, Intera u Milanu...

- Osam godina sam pri prvoj momčadi, a kad tome pridodamo i staž u omladinskom pogonu, onda mogu reći da sam cijeli život u Hajduku. Odigrao sam za prvi sastav blizu 150 utakmica, što nije mala stvar. Volim taj klub i ponosan sam na sve što sam uspio ostvariti. Moram reći da me dosta ljudi sada zove, nude mi raznorazne nove kombinacije i za inozemstvo, čak mogu kazati i da sam iznenađen koliko mi se javljaju.

Konkretno o budućnosti još nije govorio. Čeka ga još susret protiv Splita u Parku mladeži, njegov oproštajni...

- Već sam bio u situacijama kad mi je ugovor isticao, ali nije bilo lijevog beka, pa bi mi ga produžili barem na godinu dana. Očito klub dalje želi ići s mlađima...

S obzirom da je najozbiljnija opcija Mladen Bartulović, ne može se pričati o mladima, no to sad više nije ni bitno... Hajduk je dovodio Vasilja i Pejića, zatim i Arkorfula, ali uvijek se vraćao Jozinoviću...

- Od kad me je trener Stanko Poklepović vratio u momčad smatram da mi nitko ne može prigovoriti da nisam dao maksimum. Išao sam stalno sto posto, a normalno da je tijekom vremena provedenog u Hajduku bilo boljih i lošijih partija...

S nečim je posebno zadovoljan...

- Svaki trener ti kaže da ti je primarno zatvoriti u fazi obrane, a naprijed će se uvijek nešto napraviti. Mislim da sam u tom dijelu u zadnje vrijeme dosta dobro odigrao, ali kad se sve skupa sagleda važan je samo Hajduk. Na proljeće smo upali u 'crnu rupu', gubili čak i utakmice u kojima smo bili bolji, a kad se to dogodi izgubio je Hajduk, a svi mi pojedinačno smo nebitni.

Jozinović je vrlo jasan na kraju sezone:

- Mi smo ostvarili cilj i plasirali se u Europu, a najvećim neuspjehom smatram što nismo ušli u finale Kupa jer smo ipak bolja momčad od Splita. Eto, to nam se može zamjeriti, morali smo ući u finjale, a onda u toj jednoj utakmici protiv Dinama što bude.

O zadnjoj utakmici je kazao:

- Ponašat ću se kao pravi profesionalac i opet dati sve od sebe. Ostvario sam svoj san, igrao sam za Hajduk kojega volim i uvijek ću ga voljeti. Ponosan sam i uvijek ću biti na sve dane provedene na Poljudu, nadam se da ću se jednog dana vratiti, a ako se to i ne dogodi Hajduku uvijek i u svakoj utakmici želim sve najbolje – zaključio je Jozinović. 

Vaša reakcija na temu