Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Jradi: Danas je osjećaj jako lijep!

Jradi: Danas je osjećaj jako lijep!

Belupo je nezgodan protivnik

Bassel Jradi danas je postigao prvi prvenstveni pogodak u dresu Hajduka. Prethodno je bio strijelac u kup susretu protiv Vrapča krajem rujna prošle godine.

- Vrlo sam sretan što sam postigao pogodak. U posljednje vrijeme sam promašio dosta prilika, lopta nije htjela unutra. Danas je osjećaj jako lijep - rekao je Jradi, a zatim dodao:

- Sezona je krenula loše, sada smo na putu da je možemo promijeniti i učiniti prihvatljivom. Treće mjesto bi bilo dobro s obzirom na to kako smo ušli u sezonu, a onda se nadamo da ćemo iduću sezone biti bolji.

Trebat će i dalje pobjeđivati za ulazak u Europu?

- Moramo nastaviti pobjeđivati, čak i kad ne igramo dobro kao što je to bio slučaj danas u prvom dijelu. Želimo igrati dobro, ali ne ide uvijek.

Što je trener rekao na poluvremenu?

- Trener nam je kazao da ćemo sigurno pobijediti, uspjeli smo u tome. Posavec je odlično branio u prvom dijelu.

Prije susreta je trener rekao da navijači moraju biti strpljivi...

- Belupo je nezgodan protivnik. Sjećam se susreta u Koprivnici, pobijedili smo u zadnjim minutama. Vrlo su dobra momčad, kompaktni su i nije lako igrati s njima - zaključio je Jradi.

Vaša reakcija na temu