Jug CO u Splitu pobijedio Mornar Brodospas

Jug CO u Splitu pobijedio Mornar Brodospas

Dubrovčani su slavili rezultatom 16:8 u prvoj utakmici nove Triglav regionale vaterpolo lige

Dubrovački Jug Croatia osiguranje uvjerljivo je pobijedio Mornar Brodospas u prvoj utakmici nove Triglav regionale vaterpolo lige rezultatom 16:8 (1:5, 3:6, 2:3, 2:2), a koja se igrala na bazenu Sportskog centra bazeni Poljud u Splitu. 

- Utakmicu smo zasluženo pobijedili, sve je već bilo riješeno prvim četvrtinama kad smo se rezultatski odvojili. Kontra nam je bila fantastična, kao i igrači više i manje. Svi su dobili šansu u ovoj utakmici, bila je ovo kolektivna utakmica, malo sam i iznenađen kako smo se dobro kretali cijelu utakmicu!  – izjavio je Miho Bobić, trener Juga Croatia osiguranje koji je i dodao: 

- Drago mi je da je počela regionalna liga, to je jedna stepenica više, bolja kvaliteta, evo vidjeli smo i danas u Splitu od same organizacije utakmice pa nadalje. Želja je svima plasirati se u daljnji krug natjecanja!

U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB. Od srpskih klubova u Ligu su ušli: VK Crvena zvezda, VK Partizan, VK Radnički i VK Vojvodina. Predstavnici Crne Gore su VK Budva, PVK Jadran i VK Primorac, dok je jedini slovenski predstavnik AVK Branik iz Maribora. 

- Nadali smo i priželjkivali da možemo odigrati ravnopravnu utakmicu s Jugom. Večeras su bili favorit i to su pokazali. U obrani smo morali igrati puno bolje, svjesno smo čvršće ušli u utakmicu no odmah na samom startu Jug je zabio par peteraca, prelagano su nam se odvojili! - izjavio je Zdeslav Vrdoljak, trener Mornar Brodospasa. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare