Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JUTRO POSLIJE Ivan Buljan: Sve skupa me pogodilo, u životu nikoga nisam napao, niti je itko mene

JUTRO POSLIJE Ivan Buljan: Sve skupa me pogodilo, u životu nikoga nisam napao, niti je itko mene

U trenutku napada sam bio miran, smiren, ali ne mogu razumjeti kakva su ovo vremena došla

Ivan Buljan je jučer verbalno, a umalo i fizički napadnut u blizini trgovačkog centra Joker. Nakon prespavane noći nam je rekao:

- Mladić mi je prišao i počeo govoriti na doista neprimjeren način, a kada je krenuo rukom prema meni, prijatelj koji je bio sa mnom mu je dohvatio ruku i tada se sve razvodnilo. Ja sam bio miran, smiren, ali ne mogu razumjeti kakva su ovo vremena došla.

Buljan je nastavio:

- U životu se nisam potukao, a držim se stava: kad sam u pravu, ne bojim se nikoga, a kad nisam, ustuknuo bih i pred malom djecom.

Još je dodao:

- Ako je neki problem, uvijek možemo razgovarati, ali ovo je bila situacija u kojoj se uopće nije dalo pričati. Spominjao je Reića, pa Torcidu... Inače, ja baš nikad ništa nisam protiv Torcide rekao, a moje pravo je govoriti o nogometu, u kojemu sam cijeli život.

Na kraju je zaključio:

- Normalno da me sve skupa pogodilo, u životu nikoga nisam napao, niti je itko mene, nisam mogao zamisliti da se ovo može dogoditi. Ovo je izvan pameti, očito je došlo vrijeme kada svak svakoga može presresti, napasti... Ja taman idem na policiju, neka sve ostane zapisano, te još jednom ponavljam da sam uvijek spreman na razgovor, te da je moje pravo govoriti o nogometnoj igri, gdje ću uvijek reći da je dobro kada uistinu jest ili obrnuto, ako nije dobro.


Vaša reakcija na temu