Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kadeti Zmaja donijeli klubu iz Makarske povijesni uspjeh

Kadeti Zmaja donijeli klubu iz Makarske povijesni uspjeh

Momčad trenera Petra Talajića se plasirala u četvrtfinale Kupa Hrvatske

Kadeti Zmaja iz Makarske su ostvarili povijesni uspjeh i plasirali se u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Momčad trenera Petra Talajića u međukolu je u Ogulinu svladala Slogu iz Nove Gradiške sa 1:0...

- Ovo je jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba, našli smo se u završnici, u kojoj su još Osijek, Dinamo, Lokomotiva, Istra, Bjelovar, Varaždin i Zadar - rekao nam je trener Talajić.

Zmaj je krenuo još u prošloj sezoni u Županijskom kupu, slavio je najprije 3:0 u Omišu, zatim 5:1 protiv Uranije u Baškoj Vodi, potom 1:0 kontra Imotskog 1991, te su naposljetku bili bolji od Junaka u Sinju, gdje je završilo 0:0, a onda jedanaestercima 4:3.

Finale Kupa NSŽSD-e se igralo u Makarskoj, gdje je pobijeđen RNK Split sa 3:1.

Nakon toga je Zmaj u četvrtfinalu Kupoa Središta Split svladao Neretvu sa 3:0, pa zatim Šibenik na Šubićevcu, gdje je nakon 2:2 ostalo 9:8 na jedanaesterce.

U finalu, koje se igralo na Poljudu, svladao ih je Zadar sa 5:1, no obje su momčadi išle dalje.

Zašto je ovo bitno? Ždrijeb je htio da Zmaj u četvrtfinalu Kupa Hrvatske ide baš u Zadar...

- Naravno da priželjkujemo revanš. Izvukli smo određene pouke iz prošlog susreta i nadamo se da tamo možemo nešto napraviti. Rekao bih uoči tog susreta da izgubiti ne možemo ništa, a puno možemo dobiti - kazao je trener Talajić.

Kadeti Zmaja su: Krešimir Marinović, Josip Filipović, Ivan Antunović, Lovre Alilović, Josip Lelas, Ivan Rakić, Vjekoslav Lulić, Karlo Antunović, Frano Ivanda, Antonio Rudelj, Teo Mravičić, Mikula Ivanac, Gabrijel Lasić, David Hajduk, Matej Marin Mihaljević, Roko Biličić, Toni Puhatić, Berto Gilić.

Vaša reakcija na temu