Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kao nekad Bokšić: Lovre Kalinić darovao automobil svom nogometnom učitelju

Kao nekad Bokšić: Lovre Kalinić darovao automobil svom nogometnom učitelju

Velika mi je to čast i prizanje da sam nešto u životu napravio - kazao nam je Tonči Gabrić

Lovre Kalinić darovao je novi automobil svom učitelju Tonču Gabriću. Priča je to koja uvelike podsjeća na onu iz davnih vremena, kada se Alen Bokšić u danima najveće slave sjetio trenera koji ga je odgajao Dragana Sliškovića te mu također poklonio auto.

Split je mali grad, pa se tako i ovoga puta brzo pročulo da je Kalinić po odlasku u Belgiju iznenadio trenera koji je s njim bio i u najtežim trenucima, te mu darovao novi Mercedes Benz.

Kontaktirali smo Gabrića, vratara koji je u životnoj formi branio u sezoni dvostruke krune i četvrtfinala Lige prvaka 1994/95, a kasnije je preuzeo trenersku ulogu. Zapravo je nevjerojatno koliko je reprezentativni dvojac, pri čemu osim na Kalinića mislimo i na Danijela Subašića, ostao s njim u prisnim odnosima i nakon odlaska s Poljuda... 

- Da, točno je da mi je Lovre nakon odlaska u Belgiju poklonio automobil. Ne znam što reći, osim da mi je to baš velika čast, te da sam se pohvalio prijateljima kako me se sjetio. To što se dogodilo mi je velika satisfakcija jer ipak znači da sam u životu nešto napravio - kazao nam je Gabrić.

   

Vaša reakcija na temu