Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Matjaž Kek: Volim doći ovdje jer tu se vidi imaš li muda

Matjaž Kek: Volim doći ovdje jer tu se vidi imaš li muda

Krajnji rezultat je pravedan, ali nakon vodstva sam mislio da ćemo dobiti

 Trener Rijeke Maijaž Kek nakon utakmice je rekao:

- Tvrdo, agresivno, puno je takvih derbija bilo. Premalo kvalitetno smo pasovima izlazili, u drugom poluvremenu smo to bolje radili. Imali smo meč-loptu za 2:0. Šteta, obje ekipe znaju igrati, ali iz te agresije i borbe izlazi malo kvalitetnog pasa. Kad su igrači pod pritiskom, onda vidim valja li netko, 1:1 je pravedno.

Potom je rekao:

- Što se tiče niza, meni je to bezveze. Volim doći ovdje jer je pravi ambijent i draže mi je igrati tu, nego pred 50 ili 100 gledatelja, tu se vidi imaš li muda. Znao sam da ćemo teško izdržati jer su nam neki igrači bili premekani u duelu za moj ukus. Ali ukupno je bilo korektno, drago mi je kad se igrači pozdrave na kraju.

Još je kazao:

- Ja želim pobijediti, poslije 1:0 i šansi sam mislio da ćemo dobiti. Možemo živjeti s ovim rezultatom, ali najbitnije mi je bilo vidjeti kako će dečki reagirati na pritisak i agresiju jer tako će se i u Europi igrati. nema više vremena da primiš loptu. Naročito kad je ušao Toma Bašić, tu uvijek nešto 'visi'. Meni je važno samo da mi ekipa raste, napreduje.

Na kraju je zaključio:

- Idemo sada u Maksimir proći u finale Kupa. Dinamo je na svom terenu uvijek favorit, ali idemo odigrati hrabru utakmicu.

Vaša reakcija na temu