Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kerum: Tražimo sazivanje Hajdukove skupštine, treba raspustiti Nadzorni odbor i smijeniti Kosa

Kerum: Tražimo sazivanje Hajdukove skupštine, treba raspustiti Nadzorni odbor i smijeniti Kosa

U budućem odabiru NO-a i Uprave kao uvjet u natječaju treba stajati da izabrani kandidat mora biti stanovnik Splita s trajnim prebivalištem

Nakon turbulentnih događanja na Poljudu reagirao je gradski vijećnik i predsjednik HGS-a Željko Kerum.

- Hrvatska građanska tranka traži sazivanje Skupštine Hajduka s  dvije točke dnevnog reda. Prva točka je raspuštanje Nadzornog odbora i otkaz predsjedniku Uprave Kosu. Druga točka, izglasavanje prijedloga i stavljanje u Statut društva da u budućem odabiru Nadzornog odbora i Uprave bude uvjet u natječaju da izabrani kandidat mora biti stanovnik Splita s trajnim prebivalištem - iznio je Kerum uz napomenu da je preko 80 posto vlasnika dionica iz Splita.

 Samim tim su, obrazlaže, i vjerni navijači Hajduka.

- Split ima oko 172  tisuće stanovnika, stručnjaka svake vele, visokih stručnjaka koji su kroz povijest vodili Hajduk i bili navijači Hajduka. Ovakva epizoda i scenarij koji je napravio Nadzorni odbor i doveo Kosa koji se toliko bahatio pa je čak izjavio da ne navija za Hajduk ne smije se ponovit. Sutra kad Kos ode istog trena će zaboravit Hajduka i Split, mi ostajemo tu dok živimo, a Hajduk živi vječno - poručio je.

Vaša reakcija na temu