Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KK Split slavio u Zaboku

KK Split slavio u Zaboku

Domaći su vodili sve do posljednje minute kada je Mate Kalajžić zabio tricu

Košarkaši Splita stigli su do pobjede u Zaboku. U desetom kolu hrvatske lige žuti su slavili sa 81:85 (24:16, 18:19, 20:23, 19:27). Split je vodio do šeste minute, nakon čega su domaći kontrolirali tijek zbivanja, imali i plus 13 (39:26) u 17. minuti.

Domaći su vodili sve do posljednje minute kada je Mate Kalajžić zabio tricu, a onda i jedno od dva slobodna bacanja. Kapusta je promašio tricu, a pobjedu Splita potvrdili su Scott i Marčinković. Scott je predvodio strijelce žutih sa 17 koševa, Kedžo je dodao 16.

Split: Scott 17, Kalajžić 9, Kedžo 16, Filipović 8, Marić, Marčinković 11, Najev 5, Jukić 4, Vrgoč, Špaleta 4, Širko 11.

Vaša reakcija na temu