Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KK Split svladao Jazine i stigao korak do četvrtog mjesta

KK Split svladao Jazine i stigao korak do četvrtog mjesta

Trener Ivica Skelin je pružio priliku svim igračima

Košarkaši Splita u 25. kolu hrvatske košarkaške lige stigli su do 15. pobjede. Žuti su na Gripama sa 111:81 (34:17, 18:20, 33:18, 26:26) svladali Jazine.

Gosti iz Zadra koji su i prije ovog susreta ispali iz lige poveli su 4:0, a držali su priključak do polovine prve četvrtine. Onda su 'žuti' otišli na dvoznamenkastu prednost i pitanje pobjednika je bilo riješeno.

Do kraja je Ivica Skelin pružio priliku svim igračima, a ovom pobjedom Split je stigao na korak do četvrtog mjesta. Za potvrdu četvrte pozicije i prednosti domaćeg terena u ogledu sa Šibenikom žuti moraju u posljednjem kolu svladati Kaštela.

Split: Scott 25, Kalajžić 8, Filipović, Katura 12, Marić 6, Marčinković 9, Najev 10, Vrgoč, Špaleta 18, Širko 16, Vručinić 5, Galić 2

Vaša reakcija na temu