Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koeman u Splitu: Navijači nam neće predstavljati problem, publika je daleko od terena

Koeman u Splitu: Navijači nam neće predstavljati problem, publika je daleko od terena

Nećemo se braniti, naš je cilj imati kontrolu igre i zabiti - rekao je trener Evertona

Trener Evertona Ronald Koeman najprije je komentirao Rooneyjev oproštaj od reprezentacije:

- Rooney misli da je to najbolje za Everton i ja to poštujem. Težak nas čeka program ako uđemo u Europsku ligu, mislim da je to dobra odluka za njega i Everton. Nisam ga ja po tom pitanju savjetovao.

Potom se okrenuo utakmici:

- Nećemo se braniti, naš je cilj imati kontrolu igre i zabiti. Znamo da je Hajduk težak protivnik, moramo biti jaki sutra. Želimo biti dio Europe, ambicija kluba je igrati Europsku ligu.

O ambijentu Poljuda je kazao:

- Navijači nisu problem jer je to atmosfera u kojoj želiš igrati. Čujem da nas čeka nešto posebno, ali činjenica je i da je publika daleko od terena.

Osvrnuo se i na prvi susret:

- Znamo da oni mogu biti jaki. Odigrali smo dobrih 45 minuta u prvoj utakmici, ali imali su i oni dvije-tri dobre šanse za postići gol. Imamo dobar rezultat uoči uzvrata, ali moramo biti na najboljoj razini da bismo ušli u Europsku ligu.

Na kraju je na pitanje bi li ga zadovoljio poraz od 1:0 odgovorio:

- Ovisi o tijeku utakmice. Ali generalno ne razmišljam o porazima nego samo kako pobijediti utakmicu.

Vaša reakcija na temu