Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Kopić: Sve što se moglo loše dogoditi i otići na kontra stranu, danas je otišlo

Kopić: Sve što se moglo loše dogoditi i otići na kontra stranu, danas je otišlo

Trebamo vidjeti tko će biti spreman, pripremiti se na pravi način i proći Slaviju

Hajdukov trener Željko Kopić nakon poraza od Osijeka je rekao:

- Ušli smo dobro u utakmicu, a nakon toga smo imali par jako loših defanzivnih reakcija i u dvije minute smo primili dva gola. U trećoj trećini nismo bili pravi ni okomiti i nismo rješavali situacije jedan na jedan. Sve što se moglo loše dogoditi i otići na kontra stranu, danas je otišlo.

Potom je dodao:

- Znamo da Osijek uvijek doma igra agresivno i napada druge lopte. Još uvijek sam vjerovao da u drugom poluvremenu možemo preokrenuti, ali ostali smo bez vratara Duke i Nižića i još je dosuđen jedanaesterac.

U četvrtak je uzvrat protiv Slavije...

- Moramo učiniti sve da se regeneriramo, posložimo i budemo spremni za uzvrat. Trebamo vidjeti tko će biti spreman, pripremiti se na pravi način i proći u sljedeću rundu.

Vaša reakcija na temu