Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Kopić nakon remija: Nemam razloga za nezadovoljstvo!

Kopić nakon remija: Nemam razloga za nezadovoljstvo!

U Savvasa imam veliko povjerenje

Željko Kopić je opisao kako je vidio remi u Gradskom vrtu:

- Bio je to jako dobar derbi. Bili smo kvalitetni na otvaranju utakmice te uz pogodak imali još prigoda. Osijek se svojom kvalitetom uspio vratiti, a zatim i povesti. I mi smo se mentalnom snagom vratili, najprije poravnali pa došli u vodstvo. Loš teren je odlučivao, kao i velik broj duela. Mogli smo biti taktički još zreliji, ali generalno objema momčadima čestitam na ovoj predstavi.

Jeste li izbubili dva boda ili dobili jedan?

- Nisam nezadovoljan, a imao sam osječaj da smo u uvodu mogli utakmicu odvesti u svoj smjer. Nemam razloga za nezadovoljstvo, a znamo i kvalitetu Osijeka. Imali smo sve, a moglo je otići i na drugu stranu.

Savvas i Juranović bili su jako dobri?

- U Savvasa imam veliko povjerenje, igra mi više uloga i stalno igra dobro. Što se tiće Juranovića, mislim da su oba boka bila dobra i Juranović i Fomitschow. Najviše problema bilo je u središnjici igre.

Vaša reakcija na temu