Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kos kontaktirao Bjelicu, kandidati još Vulić i Karačić, Sliškovića i Kopića nitko nije zvao

Kos kontaktirao Bjelicu, kandidati još Vulić i Karačić, Sliškovića i Kopića nitko nije zvao

Još uvijek nije poznato tko će biti trener Hajduka u sljedećoj sezoni

Nakon što je Hajdukov predsjednik Ivan Kos objavio da će za par dana odlučiti je li Damir Burić još uvijek trener, brojna imena kandidata su isplivala u javnost, a evo onih najozbiljnijih...

Nenada Bjelicu je zvao Ivan Kos i pitao ga o planovima za budućnost. Nije mu direktno ponudio Hajdukovu klupu, ali ipak je znakovito što se javio bivšem igraču Osijeka, čija su zadnja dva kluba bila Austria Beč i Spezia.

Zoran Vulić jedini od kandidata trenutno ima posao, a u prošlosti je kao trener s Hajdukom i osvajao trofeje. On također zna da ga na Poljudu opet žele, ali čekaju ga još utakmice za prvaka s momčadi Sheriff Tiraspol iz Moldavije.

Branko Karačić je igrao za Osijek i Hajduk, a u direktnom razgovoru nam nije ni potvrdio ni negirao da ga je Kos zvao, već se silno trudio ne kazati ništa što bi moglo povrijediti Burića, za kojega je rekao da ga iznimno cijeni.

Blaž Baka Slišković je bio trener Hajduka u sezoni 2004/05 kada je osvojen zadnji naslov prvaka, ali njega ovoga puta nitko nije kontaktirao.

Željko Kopić je napravio lijep uspjeh sa Slaven Belupom, plasiravši se u finale Kupa, ali ni njega nitko ni kontaktirao i priprema se za početak novih priprema s Koprivničanima.   

Vaša reakcija na temu