Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Košarkaši Splita večeras igraju protiv Škrljeva: Bez pravog pristupa nemamo što tražiti

Košarkaši Splita večeras igraju protiv Škrljeva: Bez pravog pristupa nemamo što tražiti

U Nikšiću je gušt igrati, bolje da je više takvih terena

Nakon pobjede u Nikšiću pred košarkašima Splita večeras je novi ispit. U trećem kolu hrvatskog prvenstva su gostuju kod Škrljeva (19 sati).

- U ovom napornom ritmu na koji se ne žalimo, odlazimo u Škrljevo. Domaćin će nakon dva poraza htjeti prekinuti niz, znamo da igramo protiv kvalitetne ekipe. Pojačali su se s tri Amerikanca, istaknuo bih Štembergera koji sa 38 godina i dalje vuče i pravi je primjer kakvu energiju ostaviti na parketu. Tu je i mladi Barnjak koji je bio dobar kod trenera Rajkovića u mladoj reprezentaciji. Sigurno je da nas ne čeka lak posao. Lani su zauzeli šesto mjesto u ligi. Bez pravog pristupa nemamo što tražiti - rekao je u najavi susreta trener 'žutih' Vladimir Anzulović, a zatim se dotakao stanja u momčadi.

- Roviti smo, ali nadam se da ćemo biti kompletni.

Kako je bilo u Nikšiću?

- Bilo je vatreno, bilo je svega po nama. Čestitke momcima na pristupu. Igrali smo dobro, nije lako igrati tamo. Pobjeda u Nikšiću za bilo koju ekipu je velika stvar. 

Čega je sve bilo po vama?

- Stolica, baterija, eura...Apsolutno se ne žalim, u Nikšiću je gušt igrati, još uvijek napune dvoranu. Vatrena je atmosfera, bolje da je više takvih terena. 

Je li vam bitnija Aba 2 liga ili hrvatsko prvenstvo?

- Apsolutno nam je bitno jedno i drugo. Volio bi kad bi uspjeli pobjeđivati na oba dva fronta. Obje lige su kvalitetne, svaka dekoncentracija se kažnjava. 

Brine li vas šut Morrisa koji je 4-27 u posljednja dva susreta?

- Ne, kada su šutevi u redu nemam protiv toga. Morris je doveden da bude lider. Kada je sve plod timske igre nemam s tim problema. Ako su neke stvari kao protiv Rogaške tada nisam bio zadovoljan. Krećemo od obrane i tu je Jamel u zadnjoj utakmici napravio velik iskorak - zaključio je Anzulović.

Vaša reakcija na temu