Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Košarkaš Zadra Knowles kažnjen sa sedam utakmica i 50.000 kuna kazne

Košarkaš Zadra Knowles kažnjen sa sedam utakmica i 50.000 kuna kazne

Marčinković je kažnjen s pet utakmica neigranja, a Kalajžić s dvije

Preston Knowles kažnjen je sa sedam utakmica neigranja, a 50.000 kuna mora platiti KK Zadar zbog incidenta na susretu protiv Splita na Gripama.

Podsjetimo, američki razigravač Zadra zakačio se sa Pavlom Marčinkovićem, prema njima je krenuo Mate Kalajžić s ciljem da smiri situaciju, a onda je Knowles nokautirao Kalajžića. Izazvalo je to lavinu isključenja sa obje strane.

Osim Knowlesa neigranjem su kažnjeni i Marčinković koji je inicirao incident, a kažnjen je i Kalajžić. Marčinković je kažnjen s pet utakmica neigranja, dok je Kalajžić dobio dva susreta hlađenja. Kazna se odnosi na susrete hrvatske lige.

Još je KK Split kažnjen sa 50.000 kuna zbog, kako se navodi, 'fizičkog napada igrača KK Split Pavla Marčinkovića i Mate Kalajžića na igrača KK Zadar Prestona Knowlesa'.

Vaša reakcija na temu