Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Košarkaši Zadra slavili u neizvjesnoj završnici protiv MZT-a

Košarkaši Zadra slavili u neizvjesnoj završnici protiv MZT-a

Odluka o ostanku u ABA ligi past će u Zadru

 Košarkaši Zadra slavili su u drugoj utakmici kvalifikacija za ostanak u Aba ligi. Zadrani su u Skoplju u neizvjesnoj završnici svladali MZT 78:77 (18:23, 17:20, 21:15, 22:19). Momčad Ante Nazora bila je na korak do propadanja u Drugu Aba ligu.

MZT je u 22. minuti imao vodstvo 51:37, no do kraja treće četvrtine Zadar je uhvatio priključak. Na ulazu u posljednju minuti Zadar je imao šest koševa prednosti (77:71), no na koncu su sami sebi zagorčali život te doslovce iščupali pobjedu.

Domaći Amerikanac Woodard promašio je slobodno bacanje za izjednačenje, a potom i šut za pobjedu, odnosno ulazak u ABA ligu. Ovako su Zadrani izjednačili na 1:1, te će odluka pasti u Zadru za sedam dana.

Zadar: Bašić 2, Marić 7, Žorić 17, Krajina 2, Dašić 12, Vuković 8, Brzoja 2, Špralja, Little 20, Božić 8, Planinić.

Vaša reakcija na temu