Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Kraj hajdučke epizode: Ante Roguljić pripreme počinje s Red Bullom

Kraj hajdučke epizode: Ante Roguljić pripreme počinje s Red Bullom

Početak priprema u Salzburgu je zakazan za 9. lipnja

Hajdučka epizoda Ante Roguljića je završena, on pripreme za sljedeću sezonu neće početi s 'bijelima', nego s Red Bull Salzburgom, odakle je došao na posudbu.

Roguljić je u bijelom dresu skupio 27 nastupa, od čega je 13 puta ulazio s klupe, a ukupno je u službenim nastupima za 'bijele' upisao dva pogotka i tri asistencije.

Početak priprema u Salzburgu je zakazan za 9. lipnja, a nakon priprema će se vidjeti hoće li Roguljić ostati u kadru ili će na neku novu posudbu. Podsjetimo, Red Bull Salzburg je u ovoj sezoni u Austriji osvojio duplu krunu, a standardni član prve postave bio je njegov vršnjak Duje Ćaleta Car, koji se nalazi na spisku kandidata za Euro u Francuskoj.    

Vaša reakcija na temu