Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Kreće inicijativa za postavljanje doktora Zdravka Perka umjesto Alojzija Šuprahe na mjesto predsjednika!

Kreće inicijativa za postavljanje doktora Zdravka Perka umjesto Alojzija Šuprahe na mjesto predsjednika!

Ključ priče je u tome što su se podijelili i HDZ-ovci, gdje su mnogi Šuprahi okrenuli palac dolje, a u uglednom kirurgu vide čovjeka koji bi opet objedinio sve strane

Liječnik dr. Zdravko Perko osoba je koju nogometna Dalmacija želi na mjestu predsjednika NSŽSD-e umjesto Alojzija Šuprahe.

Radi se o uglednom kirurgu, koji je predsjednik Sloge iz Mravinaca, a nominirat će ga dio HDZ-a koji se odrekao Šuprahe i od kojega nam je došla ova povjerljiva informacija.

Pokušali smo dobiti dr. Perka na mobitel, no za sada nam je još uvijek ostao nedostupan. Cijela priča oko bojkota sudaca i do sada neviđene krize Županijskog saveza tako bi nakon ostavke povjerenika za suđenje Ante Kušete mogla dobiti epilog u vidu Skupštine na kojoj će se birati novi predsjednik.

Ključ priče je u tome što su se podijelili i HDZ-ovci, gdje su mnogi Šuprahi okrenuli palac dolje, a u Perku vide čovjeka koji bi opet objedinio sve strane, zbližio Savez i Hajduk kako to i priliči, te osigurao da se natjecanja normalno i sportski odvijaju.

Ključnu riječ tu će imati Dugopolje i Solin, ali računa se da će pogotovo Solinjani odmah podržati kandidata iz Mravinaca jer nikome ne odgovara da nogomet razjedinjuje klubove, ali i HDZ-ovce u Županiji, pogotovo što su izbori pred vratima.

Šupraha je za ponedjeljak sazvao Skupštinu sebi odanog Izvršnog odbora saveza, pa treba vidjeti kako će oni odreagirati na cijelu situaciju.

Vaša reakcija na temu