Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najveći karusel Torcide u povijesti!

Najveći karusel Torcide u povijesti!

Stariji torcidaši su se prisjetili kolone uoči utakmice Hajduka i Ajaxa 1995., ali su uvjereni da je ova dvostruko duža...

Nešto iza 21 sat krenuo je najveći Torcidin karusel u povijesti. Večer uoči susreta Hajduka i Slovan Libereca, nepregledna kolona je krenula od Kauflanda prema centru grada. 

Toliko je bilo vozila da su u Ulici Domovinskog rata cijelim putem vozili u dvije trake, a često su se raširili i u sve tri. Gužva je bila takva da je promet skoro pa zaustavljen.

Stariji torcidaši su se prisjetili karusela uoči prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Ajaxa 1995. godine, ali su uvjereni da je ovaj čak dvostruko duži...

Pogledajte video Fjuba prijenosa:


Vaša reakcija na temu