Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kristian Petric: Osobe koje su dovele do ovakvog stanja u hrvatskom nogometu nisu poželjne u Hajdukovoj loži

Kristian Petric: Osobe koje su dovele do ovakvog stanja u hrvatskom nogometu nisu poželjne u Hajdukovoj loži

Petric nikako nije želio spominjati ničije ime, uz obrazloženje da nikome ne želi raditi političku propagandu uoči izbora

Hajdukov povjerenik za sigurnost Kristian Petric ovako nam je objasnio situaciju oko Hajdukove lože...

- Moje stajalište je da niti jedna osoba koja je prekršila zakone, te izravno potpomagala priču koja je dovela do ovakvog HNS-a i stanja u hrvatskom nogometu, nikad neće biti dobrodošla u Hajdukovu A i B ložu. Mislim tu i na ljude koji su sudjelovali u pljačkanju Hajduka, a među kojima su i navodni veliki ljubitelji Hajduka.

Petric nikako nije želio spominjati ničije ime, uz obrazloženje da nikome ne želi raditi političku propagandu uoči izbora.

- Mogu samo spomenuti da je Ivan Zvonimir Čičak opomenut na prošloj utakmici da više u A-ložu ne smije ulaziti u šlapama, odnosno papučama. Njega spominjem jer nije političar. On voli prozivati navijače, ali i mora znati da se u papučama ne može u ložu.

Petric je inzistirao da ne spominjemo nikakva imena, pa nam tako nije spominjao ni Milana Bandića. Međutim, još jednom ćemo konstatirati ono što smo već objavili - Bandić ne smije u Hajdukovu ložu. On je među onima koji tamo više nisu poželjni. 

Vaša reakcija na temu