Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Krstulović Opara odbio sastanak sa Šukerom, pročitajte što mu je splitski gradonačelnik poručio!

Krstulović Opara odbio sastanak sa Šukerom, pročitajte što mu je splitski gradonačelnik poručio!

Smatram nepristojnim, neposlovnim i nelegitimnim pozivati na ovakve razgovore 10-ak dana uoči izbora za predsjednika HNS-a

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza pozvao je na sastanak predstavnike Grada Splita i Hajduka na sastanak na temu pokretanja izgradnje nogometnih terena. Računali su se naći 12. prosinca u Zagrebu.

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je odbio tu mogućnost, a donosimo njegov odgovor čelniku HNS-a.

Poštovani g. Šuker,

primio sam Vaše predmetno pismo, te ovim putem potvrđujem da niti ja niti bilo koji drugi predstavnik Grada Splita neće nazočiti na predloženom sastanku. Razlog našeg nedolaska je i više nego očit budući da u posljednjih pet godina niste pokazali bilo kakav interes za stanje nogometne infrastrukture u gradu Splitu. Štoviše, s obzirom da je u tijeku kandidatura za izbor predsjednika HNS-a smatram nepristojnim, neposlovnim i nelegitimnim pozivati na ovakve razgovore 10-ak dana uoči izbora. Ovoj prevažnoj temi valja pristupiti sustavno, s potrebnim elaboratima i financijskim planovima, što Vi niste učinili. Smatram da će po završetku izbora za predsjednika HNS-a novi predsjednik i vodstvo saveza imati legitimitet za razgovore i obećanja vezana za navedenu tematiku.

Nastavno, s obzirom da je Grad Split većinski vlasnik HNK Hajduk š.d.d., te jedini vlasnik stadiona Poljud, kao gradonačelnik grada Splita i predstavnik vlasnika kluba, ovim putem potvrđujem da ću dati naputak članovima Nadzornog odbora kluba da ne nazoče predloženom sastanku budući da na istom nemaju što raditi.

S poštovanjem,

HŽV

Vaša reakcija na temu