Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Kulušić: Suđenje je bilo vrlo dobro, osim te dvije situacije na štetu Hajduka

Kulušić: Suđenje je bilo vrlo dobro, osim te dvije situacije na štetu Hajduka

Hajduk je oštećen, ali iz ove se kože ne može

Povjerenik za suđenje HNS-a Ante Kulušić ovako nam je komentirao dijeljenje pravde Zebeca na finalu Kupa.

- Suđenje je bilo vrlo dobro, osim te dvije situacije na štetu Hajduka. Sve ostalo je bilo jako dobro. Moram reći da se u obje situacije radilo o djeliću sekunde, o zaleđu i minimalnom gaženju, a sve ostalo je bilo u redu.

Upitali smo ga za komentar izjave Marijana Kustića koji je rekao da će sve analizirati i djelovati po cijenu raspuštanja sudačke organizacije.

- To ne želim komentirati - kazao nam je Kulušić.

Rekli smo mu da je ostao dojam kako su suci odigrali bitnu ulogu u Dinamovu osvajanju Kupa.

- Hajduk je oštećen, ali iz ove se kože ne može. Kažu oni koji su gledali televiziju da se iz jedne kamere vidi, a s druge ne vidi kontakt za jedanaesterac, tako da jasno kako je i sucu.

Rekli smo mu da su dva suca dobili negativnu ocjenu te ga pitali što to znači.

- Treba prvo vidjeti kolika je ta negativna ocjena, a potom će oni biti kažnjeni određeni broj utakmica. Normalno da to nije utjeha poraženoj momčadi, ali budućnost nakon svjetskog prvenstva vidim u uvođenju VAR-a, čime bi se puno toga moglo riješiti.

Vaša reakcija na temu