Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Duje Bonačić KUP JE NAŠ Josip Suton: Znamo igrati, ali i feštati, sada želimo naslov i izlazak u Ligu prvaka!

KUP JE NAŠ Josip Suton: Znamo igrati, ali i feštati, sada želimo naslov i izlazak u Ligu prvaka!

Uvijek je teško osvojiti trofej, meni osobno je ovo sedmi Kup

Kapetan Split Tommyja Josip Suton u finalu Kupa je postigao prvi pogodak za svoju momčad, a na kraju je i podigao pobjednički pokal...

- Što se tiče utakmice, naša pobjeda je zaslužena, bez obzira na zadnje dvije minute, gdje su nam se oni sasvim približili - rekao nam je Suton, pa nastavio:

- Slatko je osvojiti Kup, iako je nama prvenstvo ove sezone važnije. Želim to prvo mjesto i plasman u Ligu prvaka, kako bismo se okušali protiv najjačih klubova u Europi.

Ovo je deseti put da Split Tommy osvaja Kup, Vrgorac još nema niti jedan trofej, a Suton ih se naosvajao u karijeri.

- Meni osobno je ovo sedmi Kup, dva sam osvojio s Nacionalom i pet sa Splitom. Također imam i jedno prvenstvo s Nacionalom, te dva sa Splitom, ali nekako bi mi baš ovo aktualno bilo najvažnije jer se klub organizacijski podigao na višu razinu. Imamo sjajnog trenera i baš bih želio vidjeti gdje smo u odnosu na najjače europske klubove.

Ovaj osvojeni trofej bit će dodatan poticaj za momčad koju će večerašnje slavlje dodatno homogenizirati.

- Znamo igrati, ali i feštati! Uvijek je teško osvojiti trofej. Ni slučajno se ne smije potcjenjivati Kup, pitajte ljude u Vrgorcu, Makarskoj i još nekim sredinama što bi dali da jednoga imaju u vitrinama.

Iste te momčadi plus Futsal Dinamo će biti glavni konkurenti i za prvenstvo. Skrenuli smo Sutonu pozornost na zbunjujuće završnice kada protivnik uvede igrača-vratara...

- Ovoga puta čak nismo primili pogodak kad su oni uveli igrača više, kojega smo dobro braniili, nego iz prekida. Što se prvenstva tiče, poštujmo tablicu, koja kaže da su Dinamo, Novo vrijeme Apfel pa onda Vrgorac najozbiljniji konkurenti za naslov. Ali, kažem, Kup je i te kako sladak, a sada svi zajedno želimo titulu i izlazak u Ligu prvaka! 

Vaša reakcija na temu