Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Labrović: Imali smo priliku nokautirati voljeni klub

Labrović: Imali smo priliku nokautirati voljeni klub

Ostaje žal, stvorili smo i previše prilika protiv ovakvog protivnika

Mirko Labrović nije izgledao pretjerano razočaran nakon pobjede Hajduka nad Solinom...

- Čestitam Hajduku na prolazu, ali imali smo priliku nokautirati voljeni klub. Ostaje žal, stvorili smo i previše prilika protiv ovakvog protivnika. Odigrali smo na visokoj razini, a mene sada muči što u subotu protiv Rudeša - započeo je Labrović, pa nastavio:

- I oni će biti potrošeni, ali ovo je dobrar podstreh za moju momčad. Ovako smo slično izgubili i protiv Dinama II. Veseli me igra prema naprijed, stvorili smo dovoljno prilka, a kada krene realizaicija imat ćemo i više bodova na kontu.

Što ste rekli igračima poslije utakmice?

- Čestitao sam im, mogu biti ponosni. Spoznali su da postoji razilika između 1. i 2. lige. Međutim. kao što sam im rekao prije utakmice - nisu hajdukovci izvanzemaljci. Ima špirita u momčadi, bit ćemo sve bolji i bolji.

Vaša reakcija na temu